Telefon: 0480-60746 E-post: info@kalmarstadgross.se

Fri frakt över 1 000 kr

Säker betalning

Snabb leverans

0
VARUKORG
Summa 0,00 kr

Om oss

Kalmar Städgross AB startades 2002 och är idag ett välkänt namn i städbranschen för sydöstra Småland samt Ölands-området. Med en samlad erfarenhet på mer än 50år i städbranschen har vi det som krävs för att ge kunderna den nödvändiga och rätta informationen om maskiner, golvvård och städmaterial.

Kalmar Städgross AB är återförsäljare och samarbetspartner åt ett flertal marknadsledande företag som erbjuder ett stort sortiment av städmaskiner, städmaterial & förbrukningsmaterial till städföretag, tillverkningsindustrin, kommuner och landsting.

Kalmar Städgross AB:s affärside är att vara en heltäckande leverantör inom professionellt städ med maskiner, vagnar, papper, rengöringsprodukter osv. om det så gäller lilla kontoret eller stora industrin.

Kalmar Städgross AB har även yrkesbutik Wismarsvägen 2 i Kalmar där företag & privatpersoner kan hämta och handla direkt.

Kalmar Städgross AB tar ett stort ansvar när det gäller miljö samt kvalitet och handlar av certifierade leverantörer som kan leverera högklassiga produkter som beaktar ur miljösynpunkt bästa alternativen gällande produktutveckling, förpackning, produktionsprocesser och logistik. Vi strävar efter att kvalitetssäkra oss i vad som anses i svensk standard enligt ISO 9001.

Då inte allt finns i webshopen, gå gärna in i vår katalog och se fler produkter

PRODUKTKATALOG

För priser och information ring eller maila oss 0480-60746 info@kalmarstadgross.se

Gör gärna ett besök på någon av leverantörernas hemsida:

www.wetrok.se

www.nilfisk.se

www.vikur.se

www.ajourtrading.com

www.welinoco.com

www.matting.se

www.hygienteknik.se

www.karcher.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Vänligen välj
företag eller privatperson

Företag Privatperson